De Ecokring Kringloopwinkel

In Bunnik en Houten:

 

 
 
De Ecokring Kringloopwinkel maatschappelijk verantwoord

Als onafhankelijke kringloop, zonder winstoogmerk, zijn wij afhankelijk van de inkomsten door verkoop van 2e hands goederen. Nog steeds komen teveel bruikbare spullen in het afval terecht. Door een beroep te doen op de Ecokring Kringloopwinkel in plaats van bij het grofvuil zetten, spaart u mede het milieu en zijn wij in staat onze activiteiten verder uit te breiden, waardoor het aantal banen en werkervaringsplaatsen zal toenemen met name voor diegene die op de reguliere arbeidsmarkt (nog) niet kunnen slagen.
Wij hopen dat door deze ontwikkeling wij in staat zijn het aantal reguliere arbeidsplaatsen uit te breiden en dat de toekomstige diverse tijdelijke medewerkers door werkervaring bij de Ecokring Kringloopwinkel opgedaan, werk op reguliere arbeidsmarkt vinden.

Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Voor een dag/dagdeel of meer per week, wat je wilt en kunt. Maak vrijblijvend een afspraak met Chester voor kennismaking, bel 06 11 00 41 07 tijdens openingstijden.
 
Na aftrek van onze financiŽle lasten en kosten, vloeit winst terug de organisatie in waardoor wij onze doelstellingen kunnen financieren.Zie het linkermenu voor onze goede doelen.
 
Dankzij uw hulp kunnen wij onze activiteiten steeds verder uitbreiden. Voor het ophalen en bezorgen
van goederen hebben wij een Ford Transit tot onze beschikking die de goederen vervoerd.
Hierdoor zijn we ook in staat onze winkelvoorraad uit te breiden en aan te vullen met de opgehaalde goederen.
 
 
De Ecokring Kringloopwinkel ontvangt uw goederen graag:
Wij komen op afspraak onder andere uw inboedel, schone gebruiksvoorwerpen, glaswerk, boeken, tijdschriften, bruikbare kleding, serviesgoed (heel) flatscreens, radio's, PC's, schone knuffels, speelgoed, werkende elektrische apparaten, complete puzzels, dvd's, cd's, lampen, schilderijen, meubels etc gratis bij u ophalen of kunt u inleveren tijdens openingstijden in de winkels Houten (inkoop) en Bunnik.
 
De Ecokring Kringloopwinkel ontvangt graag schone en hele spullen.
Twijfelt u? Zie onderstaande lijst, het blijkt dat niemand meer onderstaande producten van ons wil kopen en wij niet aannemen:
Oude computers, printers, oude TV's, tegeltafels, wasbakken, gaskachels, elektrische orgels, oude matrassen (2-3 delig),
zeer grote wandkasten, wc's, elektrische typemachines, vieze knuffels en encyclopedieŽn.
Voor de rest zijn wij heel blij met uw bruikbare goederen! 
 
  
Wel zamelen wij oud ijzer en oud papier in om te verkopen.

Ook kan uw woning bezemschoon door ons worden opgeleverd. Zie hiervoor in het linkermenu meer informatie en offerte.
 
Telefoonnummers:
Bunnik  030-2901705 (tevens nr voor ophaalafspraken)
Houten 030-6343844 
Mobiel  06 1100 4107 (Chester) | 06 5438 6365 (Marcus)