Update 14-03-2018:
Vandaag een donatie gedaan aan de Krachtfabriek in Houten.
De restjes kaarsen worden daar omgesmolten en nieuwe kaarsen van gemaakt.
Van de lapjes stof worden vlaggetjes gemaakt om bij de finish van Alpe d’HuZes te hangen, hiervoor zijn 1500 vlaggetjes nodig in felle kleuren. Zie verder bericht hieronder voor meer informatie.

De Krachtfabriek schrijft:
Voor de Alpe d'Huzes die op 6 en 7 juni plaats vindt zijn wij op zoek naar fel gekleurde effen katoenen lappen stof. Hier gaat de Krachtfabriek vlaggetjes van maken waar deelnemers een wens of boodschap op kunnen zetten voor geliefden, familieleden of vrienden die overleden zijn aan kanker en om mensen te steunen die momenteel tegen kanker vechten. Deze vlaggetjes komen bij de finish te hangen. Zie foto.

Wat is Alpe d’HuZes?
Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers fietsend , hardlopend, wandelend of onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.
Maar Alpe d’HuZes is nog veel meer dan dat!
Alpe d’HuZes en zijn missie
Alpe d’HuZes bevordert en ondersteunt (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker in alle mogelijke vormen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.
  
 
Update 23-02-2018:
Deze maand is een schenking/donatie van babyzomerkleding en boeken gedaan naar Dennis Ruben Fraser van Stichting Tarantini Suriname. Deze schenking is mogelijk gemaakt door de Kledingbank Kromme Rijnstreek en de Ecokring Kringloopwinkels.
Wij wensen Dennis Ruben Fraser alle goeds met de verspreiding van deze goederen!
 
 
 
Ook in 2017 doen wij weer mee aan de actie GOEDZAK.
Doneer jouw overtollige speelgoed en het krijgt een tweede leven bij kinderen voor wie het niet vanzelf sprekend is dat ze iets krijgen met Sinterklaas. Kledingbank Kromme Rijnstreek zorgt voor de verspreiding onder de kinderen.
Update 08-12-2017: Inmiddels is deze actie afgelopen en hebben wij heel wat tassen vol met speelgoed binnengekregen. Deze hebben wij uitgedeeld onder de kinderen van de Kledingbank Kromme Rijnstreek. Hartelijk dank voor deze hartverwarmende inzamelingsactie!   
 
 
 
Update 22-12-2017:
De spijkerbroeken die we verzameld hebben voor Reinaerde Relatiegeschenken zijn door de mensen van Reinaerde verwerkt in mooie kunstwerken en in hun relatiegeschenken. Zie onderstaande foto.
Reinaerde Relatiegeschenken en De Bombardon kwamen bij ons met het verzoek om spijkerkleding,
Wij hebben de kleding die niet geschikt was voor uitgifte/verkoop verzameld en gedoneerd aan Reinaerde.


 
 
 
Wij werken samen met de Kledingbank Kromme-Rijnstreek.
U kunt de kledingbank Kromme-Rijnstreek vinden in onze winkel aan de Schoudermantel 6a in Bunnik.
 
 

 
 
Wij sponseren stg. Choice For Children en financieren hiermee de 4 jarige middelbare
schoolopleiding van Glorian Mirembe in Uganda.

Wij hebben een partnership me Stichting Parkinsonvereniging Bunnik.

Inzamelpunt Stg. Help Sierra Leone 
 

Wensstichting SHAMAJO.
www.shamajo.nl

Tevens hebben wij een samenwerkingsverband met STEFKO (Bulgaria) en ondersteunen door middel van donatie goederen en kleding STEFKO Kringloopwinkels Bulgarije.

Wij dragen een warm hart toe aan SAKURA COACHING & COUNSELING.
 
 
   

Het Marnix4 Bosnië project

Maartje verteld;
"Samen met 70 andere studenten van de Marnix Academie heb ik de kans gekregen om naar Bosnië te gaan om daar een basisschool op te knappen. De scholen daar zijn nog beschadigd door de oorlog die daar 16 jaar geleden ten einde kwam.De volwassenen zijn nog getraumatiseerd door de oorlog en zitten daardoor vaak thuis en kijken niet naar de kinderen om. Hierdoor zijn de voorzieningen op de scholen heel slecht en wordt er ook (bijna) niks aan gedaan om de voorzieningen te verbeteren ". 
www.everyoneweb.com/marnix4bosnie

Het Marnix4Bosnië project kan alleen maar tot stand komen als u ons financieel of materieel een handje helpt.
Wilt u doneren dan kunt u contact opnemen met het aanspreekpunt van de Marnix Academie; Zarah Ahmed: marnix4bosnie@gmail.com
Ook is het natuurlijk mogelijk om een geldbijdrage rechtstreeks te storten op;
Rekeningnummer 15.22.38.719 van de Rabobank Nuenen -  t.n.v. de Stichting Out of Area onder vermelding van:
Marnix4B + Maartje
 
 
 

 
 

Wij zijn een EMZ rechtsvorm/ autonome organisatie met één winkel, zonder winstoogmerk en ondersteunen goede doelen.
Na aftrek van onze financiele lasten en kosten, vloeit winst terug de organisatie in waardoor wij
onze doelstellingen kunnen financieren.